Εταιρικό Προφίλ

Η Σ.Β.Σ. Σαμοθρακίτης Ναυτιλιακή ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1973 και έκτοτε βρίσκεται στον τομέα των Ναυτιλιακών δραστηριοτήτων με πολλά χρόνια εμπειρίας και καλού ονόματος.

Η Ναυτιλιακή Σ.Β.Σ. Σαμοθρακίτης είναι μία ανεξάρτητη εταιρία, ειδικευμένη στις υπεράκτιες μεταφορές, ενώ έχει την δυνατότητα περαιτέρω αποθήκευσης (πλήρως εξοπλισμένες αποθήκες περίπου 2.000 τετρ.μέτρων), διανομής & περισυλλογής εμπορευμάτων καθώς και εκτελωνιστικές υπηρεσίες. Με μία ικανή ομάδα ως επιχειρησιακά μέλη προσωπικού, που έχουν την κατάλληλη εμπειρία και τις καλύτερες αρχές στο διεθνές ναυτιλιακό εμπόριο, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε για τις καλύτερες υπηρεσίες μας.

Η Σ.Β.Σ. Σαμοθρακίτης Ναυτιλιακή ΕΠΕ είναι μία εταιρία κοινής ωφέλειας αφιερωμένη στο διακρατικό εμπόριο προσφέροντας εμπιστοσύνη, ασφάλεια και βοήθεια στην Θαλάσσια, Εναέρια και Δια ξηράς Μεταφορά. Επιπλέον προσφέρει τελωνειακές διατυπώσεις και όλες τις δραστηριότητες που αφορούν αυτό το θέμα.

Η Σ.Β.Σ. Σαμοθρακίτης Ναυτιλιακή ΕΠΕ έχει βελτιώσει τις δραστηριότητες της, οι οποίες έχουν ως υπόβαθρο την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και τον δυναμισμό. Να λάβουμε υπόψη ότι το σημαντικότερο θέμα είναι η ποιότητα στην εξυπηρέτηση με μία συνεχόμενη υποστήριξη των πελατών και των Πλοιοκτητών.

SBS Shipping Ltd.

Κεντρικά Γραφεία:

Κατούνη 3,
Θεσσαλονίκη 54625,
Ελλάδα

Τηλέφωνο: +30 2310 523 116

0
Χρόνια Εμπειρίας
0
Χώρες Κάλυψης
0
Πελάτες Παγκοσμίως