Σ.Β.Σ. Σαμοθρακίτης Ναυτιλιακή ΕΠΕ

Η Σ.Β.Σ. Σαμοθρακίτης Ναυτιλιακή ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1973 και έκτοτε βρίσκεται στον τομέα των Ναυτιλιακών δραστηριοτήτων με πολλά χρόνια εμπειρίας και καλού ονόματος.

Η Ναυτιλιακή Σ.Β.Σ. Σαμοθρακίτης είναι μία ανεξάρτητη εταιρία, ειδικευμένη στις υπεράκτιες μεταφορές, ενώ έχει την δυνατότητα περαιτέρω αποθήκευσης (πλήρως εξοπλισμένες αποθήκες περίπου 2.000 τετρ.μέτρων), διανομής & περισυλλογής εμπορευμάτων καθώς και εκτελωνιστικές υπηρεσίες.
Με μία ικανή ομάδα ως επιχειρησιακά μέλη προσωπικού, που έχουν την κατάλληλη εμπειρία και τις καλύτερες αρχές στο διεθνές ναυτιλιακό εμπόριο, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε για τις καλύτερες υπηρεσίες μας.

Ταχύτητα

Οι μεταφορές ολοκληρώνονται στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, χωρίς επιπρόσθετες καθυστερήσεις.

Ασφάλεια

Σιγουριά και ασφάλεια στους πελάτες μας, σε κάθε στάδιο της μεταφοράς.

Αξιοπιστία

Διασφάλιση τις έγκαιρης μεταφοράς των εμπορευμάτων με προηγμένο σύστημα ποιότητας

Όραμα και Αποστολή

Το δικό μας όραμα εξακολουθεί να παραμένει διαχρονικό έως σήμερα, είκοσι τέσσερα σχεδόν χρόνια από την ίδρυσή μας.

Ένα όραμα με επίκεντρο τον πελάτη, αλλά και τις ανάγκες του σε σχέση με τον τομέα της ναυτιλιακής μεταφοράς. Επίσης το όραμα μας είναι να αποτελούμε μία οικονομικά εύρωστη και δυναμική ναυτιλιακή εταιρεία, η οποία προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια στους πελάτες της, βοηθώντας τους να ευημερούν σε κάθε στάδιο της μεταφοράς.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της SBS Shipping Ltd βασίζεται στην μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των πελατών της. Για την εκπλήρωση του στόχου αυτού η εταιρία προσφέρει υψηλής ποιότητας και υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το προσωπικό μας

Αυτό που κάνει το προσωπικό της εταιρείας SBS Shipping Ltd να ξεχωρίζει είναι η πολυετής πείρα και η αφοσίωση στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Τα 16 και πλέον μέλη του προσωπικού μας αποτελούν μια δυναμική και ισχυρή ομάδα από νεαρά και ταλαντούχα άτομα, με πείρα στον κλάδο των μεταφορών.

Πιστοποίηση

tuv certification

Όμιλος εταιρειών

tuv certification
Γραμμή από/προς Κύπρο

Γραμμή από/προς Κύπρο

Είμαστε ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ναυτιλιακών γραμμών SBS SHIPPING LINES LTD στην Ελλάδα. Η ικανότητά της να εντοπίσει και να εκτελέσει τις πιο κατάλληλες λύσεις μεταφοράς έχει αποδειχθεί, με την επιτυχία στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της.

SBS Shipping Ltd.

Head Office:

Olympou (2nd side str)
57009 Kalochori
Thessaloniki ,
Greece

Phone: +30 2310 523 116

0
Years Experience
0
Countries
0
Clients Worldwide