Η Διοίκηση της «ΣΒΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΠΕ» έχει:

  • προσδιορίσει το υψηλότερο επίπεδο Ποιότητας, στις παρεχόμενες από αυτήν υπηρεσίες που συναρτάται τόσο με τις προδιαγραφές της ισχύουσας Ελληνικής και διεθνούς νομοθεσίας για τις μεταφορές όσο και με τις απαιτήσεις των πελατών και
  • έχει τεκμηριώσει την πολιτική και τους στόχους της για την ασφάλεια των τροφίμων.

Κάθε Υπεύθυνος Τμήματος έχει την ευθύνη να διασφαλίσει ότι οι στόχοι της πολιτικής ασφάλειας τροφίμων έχουν κατανοηθεί, εφαρμοσθεί και διατηρούνται στο χώρο ευθύνης του.
Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της.

Πιο συγκεκριμένα, ο στόχος της επιχείρησης «ΣΒΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΠΕ» είναι:

  • Να παρέχει υπηρεσίες συνδυαστικής μεταφοράς ξηρού και φορτίου υπό ψύξη.
  • Να παρέχει υπηρεσίες προσωρινής εναπόθεσης ξηρού φορτίου και φορτίου υπό ψύξη.
  • Να παρέχει υπηρεσίες μεταφόρτωσης ξηρού φορτίου και φορτίου υπό ψύξη.
  • Να διαχειρίζεται με τέτοιο τρόπο τις εργασίες ώστε να επιτυγχάνεται το βέλτιστο ποιοτικό αποτέλεσμα με την βέλτιστη αξιοποίηση πόρων και στελεχιακού δυναμικού.
  • Να ικανοποιεί τις προσδοκίες των πελατών της μέσω της πρόληψης σφαλμάτων σε κάθε επίπεδο των λειτουργιών της Εταιρείας και της συνεχής βελτίωσης του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων και να καλύπτει τις συμφωνημένες απαιτήσεις ασφαλείας των πελατών της.
  • Να τηρεί όλους τους κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής σε όλα τα στάδια των διεργασιών της, από την εισαγωγή και αποθήκευση των φορτίων έως την παράδοσή τους στους πελάτες.
  • Να επιδεικνύει ευαισθησία σε περιβαλλοντικά θέματα, θέματα υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία και την κοινωνική ευθύνη.
    Τα στελέχη της επιχείρησης να στοχεύουν σταθερά στη βελτίωση της ποιότητας στο χώρο ευθύνης τους.

Για την επίτευξη των στόχων αυτών:

  • Επιλέγει με συγκεκριμένα κριτήρια τους προμηθευτές – υπεργολάβους της.
  • Ελέγχει τις εργασίες εντός της επιχείρησης σε όλες τις φάσεις εξέλιξής της.
  • Ελέγχει τον εξοπλισμό που προμηθεύεται και φροντίζει να έχει όλα τα νόμιμα πιστοποιητικά.
  • Εκπαιδεύει συνεχώς το προσωπικό της, ώστε να ανανεώνεται η γνώση και να διασφαλίζεται η συμμετοχή και η συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων.
  • Φροντίζει ώστε οι εγκαταστάσεις της να είναι σε κατάσταση τέτοια ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των τροφίμων (GSP, GMP, GHP).
  • Φροντίζει για την ορθή λειτουργία του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων της και την ετήσια ανασκόπηση και βελτίωσή του, διασφαλίζοντας την τεχνική κάλυψη και αρτιότητα όλων των εργασιών του.

Ο Διαχειριστής